Де зайнятись спортом — Львів
Танці

Розташування


Тип закладу
Вид спорту
Спортивні локації
Додаткові параметри

Де зайнятись спортом — Львів
Танці

Результатів підбору: 5
Сучасна людина обов'язково повинна вміти чотири речі: водити автомобіль, володіти іноземною мовою, користуватися комп'ютером та, головне, гарно граційно рухатися в танці. Танець – це настільки індивідуальна та характерна річ для кожної людини, що створити неповторний імідж без цього елемента просто неможливо. Танець набагато більше говорить про внутрішній світ людини аніж її мова. Прекрасне підтягнуте тіло, вміння рухатися плавно та неперевершений шарм танцюриста, – все це танці. Львів, як культурна столиця України запрошує Вас у світ танцю.

Таке розмаїття шкіл, стилів, тренерів та супутньої інфраструктури, як у Львові, важко знайти в Україні. Танці у Львові – це завжди кращі колективи, дружня атмосфера, підтримка тренерів, гарна фізична форма, красиве тіло та вміння вразити відмінним результатом. Танці, Львів – два світи, які у поєднанні дарують Вам та всі Вашій сім’ї чудове дозвілля та міцне здоров’я!

http://virtual.ua – Ваш надійний помічник та порадник, який підкаже де у Львові можна знайти кращу та найбільш зручну школу танців. Ви без проблем та з задоволенням організуєте танцювальні заняття для себе або свого малюка. Окрім того, на сторінках http://virtual.ua Ви знайдете інформацію щодо: всіх кращих шкіл танцю у Львові, їхні координати, список тренерів та кваліфікацію, ціни та відгуки учнів.

Сортувати по

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Стефаника

Львів, вул. Стефаника, 21

Sandra Dance School

Львів, вул. Залiзнична, 20

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. С. Бандери

Львів, вул. Степана Бандери, 18

Фітнес-клуб «Forma»

Львів, вул. Братів Міхновських, 23

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Масарика

Львів, вул. Масарика, 2
Total: 5