Де зайнятись спортом — Львів
Пілатес

Розташування


Тип закладу
Вид спорту
Спортивні локації
Додаткові параметри

Де зайнятись спортом — Львів
Пілатес

Результатів підбору: 6
Пілатес та стретчінг – стрімкий шлях до оптимального стану Вашого здоров'я. Пітатес – це система простих вправ, які мають м'яку та водночас зміцнюючи дію на весь організм. З іншого боку, стретчінг – спрямований на підвищення пластики та гнучкості тіла. Але в цих системах є одна спільна особливість – це правильний курс до краси Вашого тіла та міцного здоров'я!

Поєднання сучасних методик, легкість та ефективність програм, а також відмінний сервіс, - це все Вам забезпечить пілатес. Львів може похвалитися однією з найбільших мереж закладів, де професійно викладають пілатес та стретчінг. Львів – місто в якому просто досягти поставленої мети.

Портал здоров’я http://virtual.ua пропонує обрати найкращі студії пілатесу або стретчінгу, де фахові тренери, використовуючи сучасні програми, допоможуть Вам швидко здобути бажану форму! Окрім того, на сторінках Порталу, Ви дізнаєтесь про ціни, програми, тренерів, особливості заняття пілатесом. Sport.lviv.ua – майданчик обміну позитивним досвідом в світі власного здоров'я!
Сортувати по

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Стефаника

Львів, вул. Стефаника, 21

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Масарика

Львів, вул. Масарика, 2

Фітнес-клуб «Forma»

Львів, вул. Братів Міхновських, 23

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Науковій

Львів, вул. Наукова, 43 б

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. С. Бандери

Львів, вул. Степана Бандери, 18
Total: 6