Йога, хатха-йога, фітнес йога у спортивних та фітнес-клубах міста Львів

Розташування


Тип закладу
Вид спорту
Спортивні локації
Додаткові параметри

Йога, хатха-йога, фітнес йога у спортивних та фітнес-клубах міста Львів


Довершеність духу, баланс самопочуття та міць здоров'я – все це йога, яка у Львові набуває все більшої популярності і є доступною в багатьох спортивних клубах та фітнес-центрах Львова. Запрошуємо вас у світ здоров'я духу та тіла. Йога та її різновид хатха-йога – це унікальний досвід дослідження неповторного світу душі та її поєднання з фізичним світом людського тіла. Тепер, практично в кожного, є можливість перейняти цей досвід та значно покращити якість свого життя.

Йога у Львові з кожним роком набуває все більшого поширення: з’являються професійні студії йоги, підвищується кваліфікація тренерів, упроваджуються нові напрямки. Йога у Львові – це зручний та доступний для Вас та всієї родини відпочинок під час якого зміцнюється здоров'я та душа.

Сервіс http://virtual.ua пропонує дізнатися усі подробиці студії йоги в нашому місті. Для Вас http://virtual.ua пропонує інформацію щодо тренерів та їхніх програм, розкладів заняття та цін. Також ознайомтеся з додатковими послугами та відгуками користувачів.
Сортувати по

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Стефаника

Львів, вул. Стефаника, 21

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Масарика

Львів, вул. Масарика, 2

Фітнес-клуб «Forma»

Львів, вул. Братів Міхновських, 23

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Науковій

Львів, вул. Наукова, 43 б

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. С. Бандери

Львів, вул. Степана Бандери, 18
Total: 7