Де зайнятись спортом — Львів
Аеробіка

Розташування


Тип закладу
Вид спорту
Спортивні локації
Додаткові параметри

Де зайнятись спортом — Львів
Аеробіка

Результатів підбору: 5
Аеробіка та степ-аеробіка – прекрасний спосіб завжди бути у відмінній формі. Якщо аеробіка, як вид заняття спортом, відома усім, то степ-аеробіка – доволі новий та свіжий різновид організації спортивного дозвілля. Степ-аеробіка - це сходинка до Вашого здоров’я та чудесного зовнішнього вигляду. Легкі для виконання вправи та інтенсивні рухи, забезпечують в аеробіці та степ-аеробіці відмінний результат, який Ви відчуєте практично з перших занять.

Аеробіка у Львові подарує Вам позитивний настрій та гарне самопочуття. Натомість, степ-аеробіка, доступна у спорт-клубах запрошує в світ чудових результатів, які стануть предметом захоплення протилежної статі. Заняття аеробікою у Львові – це висококваліфіковані тренери, сучасні просторі тренувальні зали та широка гамма програм.

Для Вас http://virtual.ua приготував всю інформацію щодо кращих закладів, в яких можна займатися аеробікою та степ-аеробікою у Львові. Наш проект розповість про ціни, тренерів та розклади занять. А також Ви дізнаєтеся про сучасні програми тренування, спеціальні дієти та багато-багато іншого.

Сортувати по

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. С. Бандери

Львів, вул. Степана Бандери, 18

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Масарика

Львів, вул. Масарика, 2

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Стефаника

Львів, вул. Стефаника, 21

Фітнес-клуб «Forma»

Львів, вул. Братів Міхновських, 23

Спортивний клуб «Ківі-Фітнес» на вул. Науковій

Львів, вул. Наукова, 43 б
Total: 5