Де зайнятись спортом — Львів
Єдиноборства і бойові мистецтва

Розташування


Тип закладу
Вид спорту
Спортивні локації
Додаткові параметри

Де зайнятись спортом — Львів
Єдиноборства і бойові мистецтва

Результатів підбору: 0
Бойові мистецтва - це здоров'я тіла та міць духу. Не варто плутати бойові мистецтва з поняттям «вміти битися». Це бліде трактування яскравого, багатого та глибокого світу, який дарує будь-кому нові можливості та відкриває незвідані горизонти людського здоров’я. В основу кожного бойового мистецтва покладено філософію виховання міцного духу та панування спокою емоцій над силою тіла. Ця філософія лягає у підвалини розуму людини та забезпечує її діловий та сімейний успіх!

Місто Лева – кузня майстрів бойових мистецтв, які відомі у цілому світі! Особливою популярністю користуються школи боксу, тайського боксу, карате та айкідо. Львів славиться також чемпіонами світу та олімпійських ігор з карате, самбо, кікбоксінгу та дзюдо. Львів – це кращі майстри України та Європи, які запрошують Вас перейняти їхній досвід та вміння.

Проект http://virtual.ua пропонує Вам оволодіти бойовим мистецтвом на будь-який смак та у відповідності до будь-якого стану здоров'я, темпераменту чи фізичних можливостей. Ви неодмінно знайдете саме той варіант, який подарує Вам міцне здоров'я та духовну загартованість. Також на http://virtual.ua Ви дізнаєтесь про розклад занять, види секцій та особливості тренувань, тренерів та ціни.
Сортувати по
Total: 0